IMG_6331

Audio - Yoga!

 

Naast onze video lessen op het ZENtrum, bieden we je nu ook de mogelijkheid om Audio lessen te volgen.

Deze lessen kun je overal beluisteren en uitvoeren waar jij dat wilt: lopend in de natuur, tussen het werk door, in de tuin, tijdens het koken...

Voor elk wat wils en voor elk moment van de dag of de week.

Op deze manier willen we tegemoet komen aan de enorme vraag en behoefte aan rust, ademhalingsoefeningen, verdieping en begeleiding van onze fijne docenten. Maar vaak kan dat niet thuis, waar het druk is... Of een volledige les van 75 minuten is te lang om thuis te doen...

Dus wat is nu mooier dan dat we met je mee lopen en je begeleiden in je Yoga-practise waar en wanneer je maar wilt?

We hebben verschillende pakketten gemaakt met elk 4 of 5 verschillende Audio-opnames in verschillende stijlen en van verschillende lengte. Elke paar maanden zullen we nieuwe pakketten toevoegen met nieuwe Audio's!

Een audio pakket aanschaffen? Klik op de betreffende afbeelding en je komt gelijk bij het juiste artikel in onze webshop.

Wil je eerst een proefopname beluisteren?
Deze heb ik gemaakt voor als je buiten Mindful wilt lopen met je hond:

5 Meditatie technieken door Sri Annatta

Of we ons er bewust van zijn of niet, we zijn allemaal op zoek naar blijvend geluk en vrede. Normaal gesproken gaan op zoek naar een ervaring buiten onszelf om geluk te vinden, denk bijvoorbeeld aan het vinden van een partner, de juiste baan, een groter huis of meer geld om ons gelukkig te voelen. Helaas moeten we toegeven dat het gevoel van gelukkig en voldaan te zijn ons steeds weer ontsnapt.

Meditatie leert ons dat blijvend geluk en diepe vrede in onszelf verborgen ligt en dus niet afhankelijk is van externe factoren. Je hoeft niet “perfect” te zijn om geluk te vinden, je hoeft rijk te zijn om geluk te vinden. Sterker nog, meditatie leert ons dat je niets nodig hebt om gelukkig te zijn, maar dat geluk is wat we in essentie zijn.

In deze serie van audio meditaties zal Sri Annatta je 5 verschillende Meditatie-technieken laten ervaren.

€ 49,00 - na aanschaf ontvang je binnen 15min de mail in je mailbox.

Buiten yoga

4  heerlijke Buiten Yoga lessen van ong. 20- 30 minuten.
Marleen en Renate nemen je (al wandelend) mee in 4 fijne Yogalessen die je overal buiten kunt doen ( of lekker in je tuin!) en die voor ieder niveau geschikt is!

Als bonus krijg je er 1 videoles bij van ong. 75 minuten.

€29,-

 

Meditatie Mindfulness

5 wat kortere audio lessen Meditatie / Mindfulness / Inspiratie die je waar en wanneer en hoe vaak je maar wilt, kunt volgen.

Als bonus krijg je er 1 videoles bij van 75 minuten.

Deze lessen zijn ingesproken door Robert, Renate en Marleen.

€29,-

Mindfulyoga

Mindful Yoga

4 rustige audio lessen Mindful yoga om te volgen wanneer het jou het beste uitkomt. 's Morgens vroeg als de kindjes nog slapen of voor het slapen om tot rust te komen of buiten al lopend in de natuur. Lekker je oortjes indoen en genieten...

Als bonus krijg je er 1 videoles van 75 minuten bij!

Deze lessen zijn ingesproken door Miranda, Marleen en Renate.

€29,-

Hatha Yoga

5  Hele toegankelijke en wat langere audio lessen Hatha yoga, Hatha in combinatie met Yin en Hatha Yoga met de Natuur als uitgangspunt. Elke les duurt ongeveer 70 min.

 

Als bonus krijg je er 1 videoles bij!

Deze lessen zijn ingesproken door Marleen en Renate.

Wandelmeditaties

4  prachtige wandelmeditaties die we al lopend buiten hebben opgenomen voor je die je dagelijks kunt doen, terwijl je aan het wandelen bent. Doe je oortjes in, adem de frisse buitenlucht in en wees je bewust van je innerlijke wereld, de natuur en je voetstappen...

Als bonus krijg je er 1 videoles bij van ong. 75 minuten!

Deze lessen zijn ingesproken door Miranda, Marleen en Renate.

€29,-

Yoga Nidra

4 wat langere audio sessies Yoga Nidra van ongeveer 50 minuten.
Yoga Nidra ofwel de Yogic Sleep. Deze geleide meditaties helpen je op vele vlakken te ontspannen en werken in op je onderbewustzijn. Zeker weten dat je na een Yoga Nidra-sessie je veel frisser en helderder voelt!

Plus 1 wat kortere Bonus-track!

Deze lessen zijn ingesproken door: Marleen en Renate.

€29,-

Meditatie technieken

Meditatie leert ons dat blijvend geluk en diepe vrede in onszelf verborgen ligt en dus niet afhankelijk is van externe factoren. Je hoeft niet “perfect” te zijn om geluk te vinden, je hoeft rijk te zijn om geluk te vinden. Sterker nog, meditatie leert ons dat je niets nodig hebt om gelukkig te zijn, maar dat geluk is wat we in essentie zijn.

In deze serie van meditaties zal Sri je vertellen over de kracht van meditatie en zal hij je meenemen naar een plek voorbij het denken, waar we kunnen zien wat we werkelijk zijn en kunnen herkennen dat vrede niet iets is wat we proberen te vinden, maar dat vrede is wat we in essentie zijn.

Deze prachtige serie is gemaakt en ingesproken door Sri Annatta en komt binnenkort beschikbaar.

Tussendoor yoga

5 fijne kortere tussendoor lessen met yogaposes, ademhalingsoefeningen, Mindfulness-oefeningen en visualisaties om  even tussen je gewone bezigheden door te doen. Je een moment van Rust en Bezinning te geven, je te helpen weer even op te laden, zodat je daarna weer fijn door kunt gaan met je dagelijkse werkzaamheden.

Als bonus krijg je er 1 videoles bij van 75 minuten!

Deze lessen zijn ingesproken door Renate en Marleen.

Yin yoga

4 heerlijke wat langere  Yin Yoga lessen van ongeveer een uur. Yin yoga werkt in op je bindweefsel en helpt je flexibeler te worden, maar niet alleen in je lichaam, maar ook in je hele zijn...!

Het geeft je tijd voor reflectie en bezinning, tijd om te voelen en geduld uit te oefenen, zacht te worden en de tijd te nemen...

Als bonus krijg je er 1 videoles bij van ruim een uur!

Deze lessen zijn ingesproken door Renate.

€29,-

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.