logoZENtrum310820klein-01

Welkom bij Het Zentrum

Voor Yoga, Mindfulness en BewustZijn... Jouw plek voor ontspanning, bewust bewegen, gezondheid, groei en rust. Op een sfeervolle plek met persoonlijke aandacht.

Tot 9 februari alleen online lessen...

Helaas moeten we nog 3 weken langer dicht blijven...
Het liefste zouden we jullie allemaal morgen alweer op de mat hebben op Het ZENtrum, want we missen jullie!!
Maar we moeten het nu doen met deze nieuwe regels.
Dus hebben we veel gebrainstormd over nieuwe dingen die we kunnen aanbieden die juist nu in deze tijd van wezenlijk belang kunnen zijn.
En ... we hebben iets heel gaafs bedacht!
Morgen verstuur ik een nieuwsbrief aan alle klanten en liefhebbers van Het ZENtrum, waarin ik vertel wat we voor mooie nieuwe dingen gaan aanbieden tijdens deze verlengde periode...
En daarna zal ik het hier vertellen.
Dus nee, voorlopig geen live lessen op Het ZENtrum, maar we zijn hard voor je bezig om hele waardevolle alternatieven te maken!
Stay tuned...
tot 9 februari geen live lessen op Het ZENtrum
logoZENtrum310820klein-01

Het lesrooster

 

Elke dag 2 lessen in de ochtend en 2 lessen in de avond om uit te kiezen.

En in het weekend óók keuze uit online lessen!

Inschrijven kan altijd via het Online lesrooster.

 
Lesrooster okt 2020
Restorative yoga 2

Wil je een privé les boeken?

Wil je in deze Corona-tijd toch liever geen groepsles volgen, maar wel les krijgen op Het ZENtrum?
Dan is een prive-les wellicht een mooie oplossing voor je.

Wil je daarvan gebruik maken?
Mail ons voor de beschikbaarheid, de voorwaarden, welke les en welke docent.

2 proeflessen

Wil je proeven aan onze lessen?

 

Je wilt wel Yoga- lessen volgen, maar je wilt eerst voelen en ervaren of het bij Het ZENtrum goed voelt...
Daar zijn de 2 proeflessen goed voor!
Je koopt deze 2 lessen voor €20,-  (die 4 weken geldig zijn na aankoop) en je boekt de 2 lessen in het online lesrooster. Zodat je kunt voelen en ervaren of dit is wat je zoekt.

Hoe kun je lessen boeken?

 

We werken met een fantastisch online betalings- en reserveringssysteem, genaamd PaynPlan.
Binnen dit systeem kun je alles zelf regelen.., van de aankoop van je abonnement, het inboeken in je lessen tot het aankopen van je yoga-mat bij ons in Het Winkeltje!

 

 

Bij ons zit je niet vast aan wekelijks vaste lessen, maar je kunt elke week zelf kiezen bij welk les(sen) je aanwezig wilt zijn. Je kunt jezelf daarvoor inschrijven en als je onverhoopt toch niet kunt, kun je jezelf ook weer zelf uitschrijven.
Heel makkelijk, zéker als je de app van PaynPlan op je telefoon zet, dan kun je het nog makkelijker regelen.

Wat kun je bij ons doen?

In het rustige Aadorp, onder de rook van Almelo ligt onze heerlijke plek! Met de puurste, schoonste en zuiverste lucht in de yogazaal en de andere ruimten door de beste luchtzuiveringssystemen die we hebben aangeschaft sinds het uitbreken van de Corona crisis.
Hierdoor ben je verzekerd van gezonde, schone en zuivere lucht met de perfecte luchtvochtigheid die je inademt tijdens je les en hoef je je geen zorgen te maken over je gezondheid bij Het ZENtrum!

Zoek je een vorm van ontspanning, maar toch fysieke beweging en misschien wel uitdaging? En denk je dat Yoga of Mindfulness of een vorm van meditatie niks voor jou is, omdat het zo "zweverig" zou zijn?

Wij bieden op een hele "poot'n in de klei"-manier diverse soorten Yoga, Mindfulness en Meditatie lessen.  Zit niks zweverigs aan! Het geeft gewoon resultaat en je voelt je er gewéldig bij! Als je interesse hebt in één van de lessen, boek dan eens een losse les voor €13,50!  Daarna kun je echt voelen of het bij je past.
In ons kleine "Winkeltje in't Bos" kun je terecht voor alles wat met Yoga en gezondheid te maken heeft: matten, kussens, dekens, leggings, etherische olietjes en meer...

Yogamat-in-boom
Yoga by Renate NH001 (92)
Yogamat-kussen-schapenvacht
IMG_1527
IMG_1931
Tuin Het ZENtrum

"Het Winkeltje in't Bos"

Als je op zoek bent naar spullen om je yoga-practise te ondersteunen, kun je hier terecht.  

We hebben een leuk assortiment aan unieke  yogamatten, warme dekens, bijzondere bolsters, gekleurde meditatiekussens, yogaleggings van oa. gerecycled plastic uit de oceaan , maar ook Yogi-thee, Doterra etherische olie, mala's en meer...!

En zo handig: als je klant bij ons bent, kun je het gewoon in de online shop afrekenen!

Winkeltje bos sfeer

Wat vinden onze cursisten van Het ZENtrum?

“Gelegen aan het Almelo de Haandrik kanaal ligt deze fijne oase van rust om lekker aan je fysieke en mentale gezondheid te werken. Gezelligheid en vriendelijke begeleiding zonder in te leveren op professionaliteit! Absolute aanrader!”

Kim

"Warm, ontspannend, inspirerend en thuiskomen. Dat is het ZENtrum!"

Inge

Wil je zien hoe Het ZENtrum eruit ziet?

Vanaf februari 2017 is Het ZENtrum gestart in het pand van het voormalig kinderdagverblijf in Aadorp, dat al een paar jaar leeg stond. Het ZENtrum is een plek waar iedereen welkom is, zich thuis voelt, waar de sfeer ontspannen en fijn is, waar je je kunt ontwikkelen, waar je persoonlijke aandacht krijgt en een goed gesprek kunt hebben.  En waar iedereen terecht kan als je in de buurt woont, want Aadorp is perfect aan te rijden vanuit Hoge Hexel, Almelo, Vriezenveen, Wierden, Geesteren, Vroomshoop & Sibculo. Zelfs vanuit Hengelo en Enschede is het prima te doen! Wil je vanuit een Drone zien hoe Het ZENtrum eruit ziet? Bekijk dan deze prachtige filmopnames!

WElkom all

 

 

Iedereen  is altijd bij ons welkom!

Voor iedereen hebben we een persoonlijke benadering in de lessen, een warme kop thee na afloop van de les, oprechte aandacht en interesse in jou als persoon en we proberen altijd alle klanten bij naam te kennen en in de lessen de poses zodanig aan te passen dat je altijd mee kunt doen, want het Team van Het ZENtrum wil het volgende uitdragen:

 

"Yoga is voor iedereen!"

 

Voel je welkom!

Thee - gras

Workshops en meer...  

We organiseren regelmatig unieke, laagdrempelige, leuke, voor iedereen toegankelijke, leerzame, inspirerende  en soms uitdagende Workshops, Cursussen, lezingen en meer...., oa:

  • Breathitation 27 dec : "Van Oud naar Nieuw"
  • Meditatie in Beweging & Lig-concert 10 jan
  • Hormoonyoga 14 Maart

Klik op de Button hieronder om onze workshops te bekijken!

Een losse les boeken?

Voor €13,50 kun je een losse les naar keuze volgen. Zo kun je zonder abonnement en op het tijdstip dat het jouw uitkomt toch lessen volgen bij Het ZENtrum!

Yogamat-boom-blaadjes

We zorgen voor elkaar!

Klik HIER om de Corona maatregelen goed te bestuderen die we moeten hanteren om veilig weer open te gaan. We adviseren je om een mondkapje te dragen tijdens het verplaatsen door Het ZENtrum. Het is bij ons niet verplicht, dus als je het niet wilt om wat voor reden ook: dan doe je het niet en voel je nog steeds Hartstikke Welkom!

Als je eenmaal op je mat zit of in de stoel in de lounge zit, kun je hem lekker af doen.

Belangrijk is om voor elke les goed zelf te voelen: ben ik vandaag gezond genoeg om naar de lessen te gaan?
Gezond verstand gebruiken en de Corona-regels volgen, dan zorgen we met z'n allen voor elkaar!

Het Lesrooster:

Lesrooster okt 2020

Ga meteen naar het Online Lesrooster

Via de knop "Online Lesrooster" ga je direct naar het online lesrooster en kun je jouw les meteen inboeken!

IMG_8904
Logo-Yoga-Alliance
RYT200

Ik ben Renate

In 2017 heb ik samen met een geweldig team Het ZENtrum gecreëerd: een plek waar je je thuis voelt, waar je je kunt ontwikkelen, een goed gesprek kunt hebben, heerlijk kunt lachen, werkt aan je gezondheid en waar je bewust beweegt.

Maar ook waar je je veilig voelt om persoonlijk te groeien en daar wil ik je bij helpen: door “sparkles” uit te delen..  Op zowel het gebied van gezondheid & persoonlijke groei, maar ook op het gebied van Welzijn: Body & Mind dus!

Ik ben de eigenaresse van Het ZENtrum en geef de lessen Hatha Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra, daarnaast heb ik de Online Jaartraining Yoga samen met je Hond ontwikkeld en geeft ik hier privé-lessen en workshops in. En ik ben NLP-NAC Life Coach, waarbij ik de hond als Spiegel inzet.

Samen met mijn geweldige team van fijne docenten en andere belangrijke medewerkers zijn wij het team van Het ZENtrum!

Al onze docenten zijn Yoga Alliance gecertificeerd en hebben een 200 uurs of meer opleiding gevolgd en scholen zich constant bij.

Voel je welkom bij Het ZENtrum!

We zijn super goed te bereiken vanuit Almelo, Wierden, Geesteren, Tubbergen, Vriezenveen, Hengelo, Enschede en meer..!
Echt Het ZENtrum...:-)

Het team van Het ZENtrum

We werken met een geweldig team van vaste, betrokken medewerkers en docenten die elk hun eigen specialisme hebben en dit ook op hun eigen manier uitdragen in hun lessen en in hun eigen werkzaamheden. Dat maakt dat onze lessen altijd uniek zijn, door onze bijzondere docenten! 

Magnolia
Prijslijst

Wil je je aanmelden voor de Nieuwsbrief van Het ZENtrum?

Op deze manier wordt je als eerste geïnformeerd over onze activiteiten! 

logo LCC

Coachings mogelijkheden

 

Renate is al 10 jaar  Life Coach en helpt op haar eigen unieke manier mensen om hun eigen pad weer te vinden, samen met de hond als Spiegelcoach.
Ze werkt in en mét de natuur en gebruikt NLP/NAC -technieken gecombineerd met de Yoga- achtergronden.
Kijk op de website van Life Coach Company voor meer informatie over de Coachings mogelijkheden.

Header Life Coach Company

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.