IMG_6331

Referenties van onze klanten

We hebben onze klanten gevraagd om jou te vertellen waarom ze zo graag bij Het ZENtrum komen. We hopen dat deze verhalen je inspireren om ook eens bij ons te komen.

"Ik heb 3 proeflessen gevolgd bij het Zentrum. Yin Yoga, Slow Flow/Yin en Natuurlijk Yoga. De yoga instructeurs zijn van alle drie lessen super! Wat je ook kiest, je voelt je geaccepteerd en welkom bij het Zentrum. Dus zeer zeker een aanrader!"

Diana

"Ik persoonlijk vind de sfeer erg aangenaam en relaxed in het ZENtrum en tijdens de lessen. Door mijn wisselende werktijden en de mogelijkheid om vooraf in te schrijven op de les naar keuze, kan ik lekker toch elke week naar yoga!"

Inez

"Ik heb een Masterclass gevolgd bij Het ZENtrum en je mag gerust zijn, als je nog zo’n dag organiseert, daar kom ik graag  voor terug! Ik kan er dan ook een hele tijd mee voort, zoveel innerlijke rust dat ik heb ervaren en gelijktijdig kreeg ik tonnen positieve energie in de plaats van de zware balast die ik voorheen meezuilde. 1000 x dankuwel en vele groeten vanuit Erps-Kwerps, Vlaams-Brabant, België"

Anne

"Ik heb verschillende lessen gevolgd bij het ZENtrum. Wat mij vooral aanspreekt is de gemoedelijke, relaxte sfeer. De uitleg vooraf is duidelijk en de Taiji & Qigong spreekt mij erg aan. Het ZENtrum is echt een plek om tot rust te komen. Lieve groet,"

 Linda

"Sinds een paar maanden neem ik deel aan Tai Chi en heb er veel baat bij: geestelijke en lichamelijke ontspanning, zo dat ik nu rustiger ben en het door ademhaling technieken alles beetje voor beetje in balans krijg. Kan het een ieder aanraden!"

Henny

"Dank jullie voor de fijne lessen die jullie geven!. Niet alleen Renate, maar alle andere mensen die daar mensen die yoga geven.  Heb veel positieve dingen gehoord. Deze mensen verdienen een dikke duim."

Hennie

"Fijn dat je ook losse lessen kan boeken bij het ZENtrum! Welke les je ook neemt, ze worden allemaal professioneel gegeven. De nazit met thee maakt het helemaal ‘af’ en daarna kun je er weer een poos tegen. De sfeer is zo, dat je blijft terugkomen. Dikke aanrader!"

Anneke

"Ik hield nooit van sporten, maar sinds ik Hatha yoga doe bij Renate, wil ik nooit meer zonder! Het is zó leuk en ik voel me super goed na elke les en halverwege de week kan ik me al verheugen op de volgende les!"

Miranda

foto 4 2 (Large)

Een losse les uitproberen?

Voor €13,50 kun je een les naar keuze volgen. Zo kun je op jouw tempo uitproberen uitproberen welke les het beste bij je past.

"Ik wist niet welke lessen bij me zouden passen, dus ik heb de afgelopen maanden bijna elke les op het lesrooster geprobeerd. Wat een fijn systeem is dat zeg! Je zit niet vast aan een wekelijkse les, maar je kunt per keer zelf beslissen waar je zin aan hebt en je dus inboeken in de les van jou behoefte. Geniaal!"

Kim

"Een heerlijke plek waar je verschillende vormen van yoga en mindfulness kunt volgen. Het mooiste aan het Zentrum is dat je niet vast zit aan een tijd of les, je mag elke week weer een andere les kiezen.Zo kun je de les afstemmen op jouw behoefte, wil ik meer power dan ga ik naar de Slim & Shape van Marleen, wil ik meer rust ga ik naar een Yin Yoga les van Hanneke. Iedere "leraar" bij het Zentrum heeft zijn/haar specialiteit."

Vicky

"Na een gewonnen Facebookactie van het Zentrum (gratis lessen), toch maar de stoute schoenen/ yoga sokken aan gedaan, en me in gaan schrijven.  Ik heb Relaxyoga bij Renate gevolgd. Heerlijk ontspannende YIN-oefeningen in combinatie met geurende oliën, Ontspannen maar toch ook actief. En Mindfulnessyoga bij Miranda- een combi van diepe ademhalingstechnieken, Yoga en Mindfulness. Super! En NATUURLIJK ga ik me nu inschrijven om lid te worden!!! Bedankt mensen van Het ZENtrum !!!"

Marieke 

Via onze Facebookpagina hebben klanten ook diverse keren een referentie achtergelaten. Wil je meer lezen? Bekijk ze gerust. En ben je zelf klant bij ons? We zouden het super leuk vinden om te vernemen wat jij van ons ZENtrum vindt! Via de knop hieronder kun je ook zelf een referentie achterlaten ♥

Volg je ook lessen bij Het ZENtrum en wil je een referentie achterlaten?

Via Google Reviews wordt jouw referentie gekoppeld aan ons bedrijf. Als je anderen wilt vertellen over je ervaringen bij ons, is dat natuurlijk super waardevol. Laat een bericht achter via de knop hiernaast. Aan de linkerzijde in je scherm wat naar beneden scrollen tot je op de knop 'Een review plaatsen' kunt klikken.

Natuurlijk kun je hier ook andere referenties lezen.

Debby

"Na 3 proeflessen volg ik nu al een tijdje de Yin Yoga lessen. Deze yoga richt zich op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en gewrichten. Ik vind het fijn dat er tijdens de oefening vertelt wordt waar het goed voor is. Heb een 3-tal verschillende docenten gehad, ook afhankelijk van de dag, maar vond het bij alle 3 even prettig. Fijne bijkomstigheid van het Zentrum vind ik het grote aanbod en dat je niet vastzit aan een  bepaalde dag/avond. De sfeer bij het Zentrum is gemoedelijk, rustgevend en gezellig."

Judith

"De restorative yoga wordt gegeven door Renate. Bewust wordt rekening gehouden met deelname van niet teveel cursisten per les zodat Renate iedereen genoeg aandacht kan geven. Ze legt duidelijk uit welke houding je zult gaan aannemen, helpt waar mogelijk indien je niet prettig ligt en vervolgens is er tijd om te ontspannen in deze houding. Dit alles wordt op een prettige wijze door haar gebracht.  Het is heerlijk om in verschillende houdingen te gaan liggen waarbij je je helemaal kunt ontspannen. De sfeervolle muziek en de wijze waarop Renate les geef, dragen hiertoe bij. Er wordt echt voor je gezorgd tijdens de les, dat kan een mens zó goed doen!"

Margriet

"Ik heb nog maar een keer een les kunnen volgen, maar de ontvangst was erg hartelijk en de locatie werkelijk prachtig! Wat mij ook opviel was het handige online inplansysteem. Ik hoop gauw weer een lesje te kunnen inplannen."

home header zentrum

Een losse les uitproberen?

Voor €13,50 kun je een les naar keuze volgen. Zo kun je uitproberen welke les het beste bij je past.

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.