IMG_6331

Workshops, Cursussen en Lezingen

Ligconcert: Kristallen Klankschalen & Yoga Nidra

Om van lage naar hoge trilling te gaan!

Zondagmiddag 25 juli van 14.00- 16.00 uur  

€35,-

Wat zou je willen loslaten, achter je laten en niet meer bij je dragen..? In welke nieuwe vibratie zou je willen leven? Welke intenties kun je hiervoor zetten?
Dit ligconcert met de trillingen en klanken van de prachtige Kristallen Klankschalen en de Yoga Nidra helpen je hierbij!

Kristallen klanschalen 25 juli

Wat kun je verwachten?

Docenten: Robert Reekers en Renate Steinfort

Kristallen Klankschalen hebben de prachtige eigenschap om negatieve vibraties om te zetten in positieve vibraties. Om je trillingsniveau van laag naar hoog te brengen.

In deze periode leven we veel in angst, boosheid, frustratie en onzekerheid vanwege wat er in de wereld gebeurd... dat creëert een lage trilling/vibratie.En die lage trilling is een voedingsbodem voor ziekten...

Een hoge trilling/vibratie is een voedingsbodem voor groei en gezondheid. Een hoge trilling/fibratie is blijdschap, geluk en ontspanning. Dit kun je oa. creëren door dans, zang, cultuur, yoga, meditatie, positieve gedachten en wandelen in de natuur.

Het mooie is dat de Kristallen Klankschalen ONMIDDELIJK je trilling omzetten van laag naar hoog! Waardoor je je daarna zó vitaal en levendig en blij voelt!
Tijdens dit bijzondere Ligconcert zal Robert starten met een ligconcert om de lage en negatieve trilling "los te weken". Daarna geeft Renate je een Yoga Nidra/Meditatie om het negatieve los te laten en het positieve te verwelkomen in je leven.
Robert sluit dan af met de Kristallen Klankschalen om de positieve trillingen echt in al je cellen te laten resoneren.

Een heel bijzondere middag die we afsluiten met een hapje en een drankje.

Workshop: Yin Yang Dragon Dance!

Een heerlijke flow om het vuur in jezelf weer te ontwaken

Zondagmiddag 11 juli  14.00- 16.00 uur 

€25,-

DragonDance

Wat kun je verwachten?

Docente: Marleen Bakhuis

De "Dragondance" is een combinatie van yogahoudingen en Tai Chi-bewegingen. Deze bewegingen vertellen het verhaal van “De held en de draak”. 

We beginnen deze workshop met voorbereidende yinhoudingen en ik laat je kennismaken met de achtergrond en diepere betekenis van “de Drakendans”.  

Daarna bouwen we  de dans langzaam op.  

De “Dragondance” is een pittige energieopwekkende flow die je door herhaling in een meditatieve staat brengt.  Kracht, balans en soepelheid nemen toe  naarmate we de flow verder uitbreiden. 

We eindigen deze workshop met  een prachtige drakenmeditatie in savasana. 

Uiteraard staat er naderhand een koel glas drinken voor je klaar met gezonde hapjes!

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.