IMG_6331

Workshops, Cursussen en Lezingen

Lezing Klassieke Homeopathie: Juist NU!

Door Klassiek Homeopaat Marlies Kropholler

*****VOL!*****

Zaterdagmiddag  11 dec van 14.00 - 15.30  uur  

€5,-

Een lezing gegeven door Klassiek Homeopaat Marlies Kropholler. Ze gaat je in deze lezing uitleggen waarom Homeopathie juist in deze tijd je kan helpen en ondersteunen in je gezondheid. Ze vertelt wat Homeopathie doet voor je zelfhelend vermogen en waarom je deze krachten van de natuur altijd kunt inzetten om je lichaam te helpen zichzelf te genezen en zichzelf gezond te houden.

Lezing
Yoga en Olie

Workshop Yoga en Olie

Het thema voor deze maand is : “Ontvangen”

****VOL!!****

Zondagmiddag 12 december van 14.00 - 16.00 uur 
Kosten: €30,- incl. 2 kleine flesjes olie

In december ben je vaak bezig met GEVEN.
Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, allemaal feesten waarbij je vaak de neiging hebt om alleen maar klaar te staan om te geven. Te organiseren. Je energie weg te geven daardoor...

Maar hoe zit het met het Ontvangen in deze maand voor jou?
Gewoon, zonder terug te willen geven, puur ontvangen.
Even opladen.
Een heerlijk moment voor jezelf.

Gun jezelf dit cadeau. Juist nu in december! Zodat je daarna weer met meer energie en inspiratie kan geven, juist in deze feestmaand!

Daar is deze workshop Yoga & Olie voor bedoeld. Een zachte les, waarbij “ontvangen” voorop staat. Gebruik makend van essentiële oliën, die per pose je helpen om dieper in het “ontvangen” te komen.
Naderhand ontvang je 2 kleine flesjes etherische olie, die je zelf thuis kunt gebruiken om jezelf en je geliefden te helpen “Ontvangen.”

En uiteraard sluiten we af met een lekker hapje en een drankje! 

Chakrameditatie

Chakra-Meditatie met Kristallen Klankschalen

Door Robert Reekers en Renate Steinfort

Zondagmiddag 2 januari van 14.00 - 16.00 uur 
Kosten: €30,- incl. gezond home-made hapje en drankje

Op 2 januari, het nieuwe jaar 2022 is dan net begonnen, geven Robert en Renate een prachtige meditatie die een reis langs de Chakra’s maakt, vergezeld van de pure klanken van de Kristallen Klankschalen.
Renate zal je door middel van een traditionele Indiase Chakra-meditatie, waarbij er gebruik gemaakt wordt van klanken die we met elkaar chanten, een reis laten maken door alle Chakra’s. Voordat de meditatie start zullen Robert en Renate je uitleg geven over wat Chakra’s eigenlijk zijn en waarom het effect van deze klank-meditatie zo enorm effectief is.
Tijdens de meditatie vertelt Renate je onderweg wat de betekenis is van elke chakra, waar deze voor staat, welke bijbehorende kleur erbij hoort en welke klank erbij hoort – die we met elkaar uitspreken/chanten.
Ondertussen begeleidt Robert elke Chakra met de klanken van een bijbehorende Kristallen Klankschaal, die de toon/fibratie/trilling behorend bij elke Chakra heeft.
Deze meditatie wordt Zittend gegeven, dus het is van belang dat je minstens een uur gemakkelijk kunt zitten op de grond/op een meditatiekussen/ op een krukje of desnoods op een stoel.
En uiteraard, zoals je gewend bent van de workshops bij Het ZENtrum, worden deze afgesloten met een lekker en gezond Homemade-hapje en drankje, zodat je nog fijn kun napraten.

 

Een prachtig begin van het nieuwe jaar!

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.