IMG_6331

Workshops, Cursussen en Lezingen

Van Oud naar Nieuw met Breathitation

Zondagmiddag 27 december 13.30- 16.30 uur 

€55,-

Wat wil jij loslaten, achter je laten en uitblazen? Welke nieuwe intenties zet jij voor het nieuwe jaar?

Tijdens deze bijzondere Oud & Nieuw Breathitation neemt ademcoach Glenn Salvesen je deze middag mee op een ademreis die helpt om je lichaam, geest en ziel te helen en te reinigen, waarin de focus ligt op het uitademen, op het loslaten... Een hele bevrijdende middag waarin jouw ademhaling en jouw beleving centraal staat.
Hij maakt daarbij gebruik van prachtige muziek, zang en authentieke muziek instrumenten. Het resultaat? Bevrijding!!
En dus ruimte om prachtige nieuwe intenties te plaatsen daar waar eerst je ballast zat!

Het reinigt en bevrijd je van alle ballast die je jaren lang, soms levens lang met je mee hebt gedragen.
Het is een geleide meditatie waarin je meegenomen wordt door de muziek speciaal gekozen voor deze reis. Het zorgt er voor dat je blokkades en angsten opgeheven worden. Hierdoor ga je rust in je lichaam ervaren, een rust die je misschien nog niet eerder hebt ervaren. Stilte in je hoofd, geen malende gedachtes maar gewoon zijn met jezelf!

Door diep en volledig te ademen maak je je systeem wakker. Tot in het diepst van je cellen wordt je wakker gemaakt om jezelf van binnen volledig te reinigen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Bij Breathitation wordt gebruik gemaakt van een diepe uitademing, dieper dan je gewend bent om op deze manier met je adem bij je levensenergie te komen. Als we de basis gelegd hebben en alle oude lucht is je lichaam uit dan gaan we het lichaam vullen met nieuwe schone lucht, er komt meer zuurstof in je lijf, het lichaam wordt wakker dit geeft je een prachtige ervaring die je voor de rest van je leven mee neemt. In plaats van te denken over het leven ga je het leven nu ten volste ervaren.
Een prachtig cadeau aan jezelf om het jaar 2020 af te sluiten en 2021 mee te starten.

Van OUd naar Nieuw Breathitation

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.