IMG_6331

Workshops, Cursussen en Lezingen

Vind jouw persoonlijke26 juni

Ontmoet jouw Medicijndier

Trancereis begeleid door Roos van SoulSumana

26 juni 13.00 - 15.00  uur

Kosten: €35,- incl. thee en iets lekkers 

Ontdek welk Medicijndier jou vergezeld in dit leven en hoor en voel tijdens deze reis waarom juist dit dier met jou verbonden is! Tijdens een diepe meditatie, ondersteund door de klanken van een  Sjamanendrum en begeleidt door de wijsheid en kennis van Roos, ontdek je welk totemdier/medicijndier speciaal bij jou hoort. En mocht je ooit een eigen Sjamanendrum willen maken, dan weet je meteen met welk dier je hierbij zal vergezellen.

Dieren zijn prachtige spiegels om jezelf in te herkennen of terug te vinden. In het Sjamanisme zijn de reizen die wij als mens vanuit trance en de verbinding met ons Medicijn dier maken, een ondersteuning in onze persoonlijke of spirituele processen. Dieren zijn krachtige raadgevers en helpers welke je pad verrijken en healing geven daar waar nodig. 

Een reis met jouw Medicijn dier geeft je de mogelijkheid om de energie en kennis van het Sjamanisme in het dagelijks leven te gebruiken.

Ben jij er klaar voor om je hart te openen, om je kwaliteiten te omarmen, om vanuit zelfvertrouwen te leven, om persoonlijke heling te ervaren en antwoorden op levensvragen te ontvangen?
Reis dan mee op 26 juni!

Slim en Shape cursus start weer!

10 -weekse cursus door Marleen Bakhuis
Start woensdag 11 mei  9.00 - 10.15  uur  
€135,-

Wil jij een complete verandering creëren?
Lekkerder in je lijf én in je hoofd zitten?
Ben je bereid om 10 weken aan jezelf te werken?

Doe dan mee!

 

De Slim & Shape lessen hebben een vaste opbouw en een aantal terugkerende onderwerpen:

 

  • Diepe Buikademhalingen
  •  Slow Flow
  •  Achteroverbuigingen
  •  Diepe Twists
  •  Buikbalmassages
  •  Affirmaties
Slim en shape 10 weken

We focussen ons tijdens de lessen op de diepe buikademing, die ons helpt te ontstressen en vet te verbranden.

Tijdens de Slow Flow komen verschillende elementen samen. De houdingen worden gekoppeld aan de diepe buikademhaling en zijn zo uitgekozen dat ze het afvalproces en de detox stimuleren, de hormoonhuishouding balanceren, de spijsvertering ondersteunen en de spieren versterken en soepel houden. Maar de slow flow geeft je ook inzichten in hoe jij op bepaalde situaties/houdingen reageert en hoe belangrijk jouw ademhaling daarbij is.

De achteroverbuigingen hebben legio voordelen. De belangrijkste zijn: ze geven energie en kracht en werken verjongend, ondersteunen ons spijsverteringsstelsel, zijn stressverlagend en zorgen voor een betere gemoedstoestand, geven letterlijk en figuurlijk ruimte en lucht voor longen en hart, regulieren je bloedsuikerspiegel waardoor afvallen makkelijker gaat.

Om je lichaam te helpen bij het stap voor stap ontgiften en stimuleren van je spijsvertering, doen we diepe twists, reinigende ademhalingsoefeningen en de Slim and Shape Yoga® buikbalmassage.

Elke les krijg je een affirmatie mee, waardoor je leert gezondere en meer liefdevolle keuzes te maken voor jouw lichaam en geest. Deze affirmatie gebruiken we gedurende de les, zodat we deze ook echt eigen maken.

Na de les krijg je voedingstips en een opdracht mee waarmee je leert gezondere keuzes te maken voor lichaam en geest.

 

( Deze cursus wordt op 7 november 2022 opnieuw gegeven)

Drum Cirkel

Drumcirkel op Moederdag!

Zondagavond 8 mei van 19.00 - 21.00 uur 
Kosten: €22,50,- 
Gegeven door Roos en Carine van RoCa Drums en SoulSumana. 

Life follows a rhythm, let's drum to it!!

De klanken en trilling van de Sjamanendrum worden ook wel "De hartklop van moeder aarde" genoemd. Laat je 8 mei meenemen in een diepe helende meditatie vanuit de energie van moeder aarde door Roos en Carine van RoCa Drums.

Geen eigen drum... Geen probleem!
De RoCa drums staan klaar voor jou om te gebruiken!

Ademreis

Helende Ademreis

Door Ademcoach Glenn Salvesen

12 juni  14.00 - 16.30 uur

Kosten: €60,- incl. gezond home-made hapje en drankje

Een Ademreis is een diep proces dat je naar binnen brengt. Ademen is niet vanzelfsprekend wist je dat? Ja, je wordt ermee geboren, en het is het laatste wat je doet voor je overgaat naar de andere wereld. Maar hóe wij ademen, bepaalt ons gevoel in de tussentijd!

Tijdens deze Ademreis gaan we op zoek naar de verborgen lagen in onszelf. Door diep te ademen, meer dan je wellicht gewend bent, komt dat wat er in jouw verborgen zit aan de oppervlakte, en lossen we blokkades op.

Dit kan intens zijn en veel losmaken. Oude trauma’s, pijnen van toen je nog een kind was en ongemakken die wegstopt zitten. We ademen door deze lagen heen en brengen ze zo naar de oppervlakte. Zo kunnen we alles weer voelen, verwerken en helen. Muziek begeleidt ons in dit proces. Door alles toe te laten voel je je bevrijdt, en kun je weer leven op de manier zoals jij dat graag wilt!

Een prachtig bevrijdend cadeau aan jezelf!

Chakra meditatie okt

Chakra-Meditatie met Kristallen Klankschalen

Door Robert Reekers en Renate Steinfort

30 oktober 14.00 - 16.00 uur
Kosten: €30,- incl. gezond home-made hapje en drankje

Op 30 oktober, de wintertijd is dan net ingegaan, geven Robert en Renate een prachtige meditatie die een reis langs de Chakra’s maakt, vergezeld van de pure klanken van de Kristallen Klankschalen.
Renate zal je door middel van een traditionele Indiase Chakra-meditatie, waarbij er gebruik gemaakt wordt van klanken die we met elkaar chanten, een reis laten maken door alle Chakra’s. Voordat de meditatie start zullen Robert en Renate je uitleg geven over wat Chakra’s eigenlijk zijn en waarom het effect van deze klank-meditatie zo enorm effectief is.
Tijdens de meditatie vertelt Renate je onderweg wat de betekenis is van elke chakra, waar deze voor staat, welke bijbehorende kleur erbij hoort en welke klank erbij hoort – die we met elkaar uitspreken/chanten.
Ondertussen begeleidt Robert elke Chakra met de klanken van een bijbehorende Kristallen Klankschaal, die de toon/fibratie/trilling behorend bij elke Chakra heeft.
Deze meditatie wordt Zittend gegeven, dus het is van belang dat je minstens een uur gemakkelijk kunt zitten op de grond/op een meditatiekussen/ op een krukje of desnoods op een stoel.
En uiteraard, zoals je gewend bent van de workshops bij Het ZENtrum, worden deze afgesloten met een lekker en gezond Homemade-hapje en drankje, zodat je nog fijn kun napraten.

Een prachtig begin van de  wintertijd!

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.