IMG_6331

Workshops, Cursussen en Lezingen

smd1

"Stoppen met Denken!" Deel 1

Door: Pascal Ottens
17 sept: 14.00 - 16.00 uur
Op Donatie basis

Ik zou willen dat ik mijn hoofd uit kan zetten!
Waarom kan ik niet stoppen met denken?
Herkenbaar?

Het is heel vervelend, en je bent echt niet de enige. Ons brein is als een "machine" die gedachten produceert... En er zit geen Uit-knop op...

Maar gelukkig kan je wel iets met al die gedachten doen!
Tijdens deze lezing neem ik je graag mee in de mogelijkheden die er zijn om hier iets mee te doen. Geen wondermiddel of quick fix. Wel een pad naar een stiller brein en meer rust in je hoofd. Doe je mee?

Om deel te nemen schrijf je je in via de Online Agenda.

lezing Homeopathie

Lezing : "Klassieke Homeopathie"

"Wat kan het voor me doen?"

Door: Marlies Kropholler
24 sept: 14.00 - 15.30 uur
Op Donatie basis

Tijdens deze lezing neemt Marlies je mee in de wereld van de Klassieke Homeopathie. Ze vertelt je op een enthousiaste en duidelijke manier wat Homeopathie is, hoe het werkt en wat het voor je kan doen.

Welke onderwerpen kun je verwachten tijdens deze lezing?

* Wat kan homeopathie voor jou betekenen?
*Homeopathie bij langdurige klachten.
*Werkt homeopathie ook bij verdriet, burn out, lyme, en overgangsklachten, oestrogeendominantie, reumatische klachten etc.?
*Wat is de kracht van homeopathie?
*Nieuwe ontwikkelingen in de homeopathie 
*En uiteraard is er ruimte voor vragen!


Om deel te nemen schrijf je je in via de Online Agenda.

Dagretraite Sri Rood vaag

DagRetraite met Sri Annatta

Thema: "Geluk en Doelen stellen"

Door: Sri Annatta
14 oktober van 10.00 - 18.00 uur
Reserveringskosten: €25,-, de rest op reële Donatiebasis

Het wordt weer een heerlijke dag, waarin we mogen leren van de wijsheden van Sri. Hij zal weer prachtige oefeningen, Meditaties en inspirerende lessen met ons delen over het onderwerp: "Geluk en Doelen stellen".
Een mooie dag als cadeau voor jezelf, inclusief thee, lunch en licht diner!

Reserveringskosten en vergoeding eten/drinken zijn €25,- en de betaling aan Sri is op donatie-basis wat geheel ten goede komt aan Sri zijn project Maitri Metta in Thailand.

Sri Annatta is een internationaal gerespecteerd Boeddhistisch Leraar en onderwijst jaarlijks vele monniken in de leer van de Boeddha. Een volledige dag met Sri in een klein groepje geeft je heel veel wijsheden, persoonlijke inzichten en verdieping.

Een unieke kans!

smd2

"Stoppen met Denken!" Deel 2

Door: Pascal Ottens
22 okt: 14.00 - 16.00 uur
Op Donatie basis

Deze workshop is een vervolg op Deel 1 die op 17 sept is gegeven.
Hierin gaat Pascal wat dieper in op de meditatie- en concentratie technieken en geeft wat meer theoretische achtergrond informatie. 
Maar we gaan vooral weer veel zelf oefenen en ervaren!

(Het is aan te bevelen om hieraan deel te nemen als je deel 1 al eens gevolgd hebt)

Om deel te nemen schrijf je je in via de Online Agenda.

Door Catia Santos 2

Mandala Soundhealing

Door: Catia Santos
29 okt: 14.00 - 16.00 uur
€30,-

Een prachtige Soundhealing gegeven door Catia Santos, waarbij ze je meeneemt op een heerlijke Klankreis, gebruik makend van Affirmaties, trillingen, klanken en vibraties, waardoor je kunt loslaten en vooral... Genieten! Met daarna de gelegenheid om na te praten en ervaringen te delen onder het genot van een kopje thee en iets lekkers. 

Catia maakt gebruik van een groot skala aan instrumenten, die ze heeft leren inzetten tijdens haar opleiding tot Soundhealer.  Echt een aanrader!

Wil je meedoen? Klik dan op de knop hieronder!

Total Spine XL Les 26 nov

Xl Les "Total Spine : De Onderrug"

Door: Irene Vos
26 nov: 14.00 - 16.00 uur
€30,-

 

Irene zal tijdens deze XL Lessen "Total Spine" dieper ingaan op de verschillende rugklachten en hoe je deze met bepaalde Yogaposes en gebruik makend van speciale hulpmiddelen ( "Props" genaamd) kunt verlichten of zelfs kunt verhelpen!

Tijdens deze  interessante XL les is het onderwerp "De Onderrug", waarbij ze de "De Rol" veel zal inzetten. Deze les is vooral geschikt voor mensen met rugklachten en dan met name de onderrug!

 

Wil je meedoen? Klik dan op de knop hieronder!

Drum Cirkel

Drumcirkel: "Drummen en Mediteren"

Door: Roos Barquioua
10 dec: 14.00 - 16.00 uur
€30,-

De klanken en trilling van de Sjamanendrum worden ook wel "De Hartslag van Moeder Aarde" genoemd. Laat je 10 dec meenemen op een diepe healende visualisatie reis vanuit de energie van Moeder Aarde begeleid door Roos.

We gaan eerst samen voelen, drummen, leren en oefenen. Nadat de drums en de ritmes ons hebben geraakt, gaan we in een diepe meditatie. Roos leert ons hoe we onszelf begeleidend door te drummen in een steeds diepere staat van ZIJN kunnen komen. Ze leert ons hoe we de drum kunnen gebruiken om in een diepe meditatie te komen. Daarna, ontvangen we, geleid door Roos onder begeleiding van haar drum, een diepe Geleide meditatie. Zodat je het effect van de Drum echt kunt ervaren.

Vanuit de raking van de drum Spirit gaan we in een helende reis onze krachtgidsen ontmoeten door middel van een diepe meditatie met de  klanken van de drum. Roos begeleid ons hierin met haar drums.

Geen eigen drum..?
Geen probleem!
Roos heeft genoeg drums om te gebruiken!

Wil je meedoen? Klik dan op de knop hieronder!

Wil je contact opnemen?

Dat kan via onze contactgegevens hieronder.